Tonhalas spagetti
Hozzávalók: 2gerezd fokhagyma, 1 hagyma 1 tonhalkonzerv, 1/2 cs. spagettitészta, 2ek olivaolaj, 200ml tejszín, 100g olivabogyó, fél citrom leve
Költség: kb 700ft
Elkészítés: A tésztát sós vízben megfőzzük. A hagymát az olivaolajon megpirítjuk, majd kis lángra vesszük és ráöntjük a tonhalkonzervet (előtte leöntjük a konzervről az olajat). A fél citromot ráfacsarjuk, a fokhagymát rányomjuk, majd kis lángon kb 1 percig pirítjuk. Ez után hozzákeverjük a tejszínt, àtkeverjük és hozzáadjuk az olivabogyókat, tetszés szerint egészben vagy apróra vágva. Sózzuk, borsozzuk majd a főtt tésztát is beleforgatjuk.
Nekünk most ez az egyik kedvencünk, mert gyors, olcsó (2 főre 600ft) és nagyon finom, új íze van.
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: